home
Nieuws
muziek
foto's
Wall Of Fame
video
pers
contact


 
 

 

nieuws

info

 

40 jaar Keytone Cops in de Kleine Beurs

De oudste band van de Bollenstreek The Keytone Cops, bestaat dit jaar 40 jaar. Zaterdag 15 februari start het roemruchte trio hun “KC40-Tour” in Café Kleine Beurs ofwel “Home of The Keytone Cops”.

Wat doet 40 jaar Cops met het publiek? Ex-Slender-tones-gitarist Willem Gerritsen is fan van het 1e uur, “Ik vier mijn verjaardag altijd met The Cops in De Beurs, top-feest gegarandeerd !”. Elk jaar lijken er meer mensen op “Wim's-birthday-party” af te komen. Ex-Slendertones-drummer en trouw Cops-Soundcheck-bezoeker Hein zegt, “Je mag in dit land ***** bijna niks meer, maar een avondje Keytone Cops is gelukkig nog niet verboden”. Beurs-uitbaters Wanda en Boy kijken er elk jaar weer naar uit. “Als het even kan neem ik vrij als de Cops spelen om optimaal uit m'n dak te gaan”, aldus Wanda.

Wat maakt de Keytone Cops bijzonder? Naast hun “Ausdauer” is het hun diversiteit in keuze voor “muziek-die-toevallig-al-bestaat”, die stevig met veel harmonische zang wordt uitgevoerd. Volgens dit recept spelen de Rock-dinosaurussen werk van o.a. The Beatles, The Monkees, Blondie, ELO, Elton John en Lovin' Spoolfull. Daarnaast nieuwere hits van bijv. Arctic Monkeys, Kings Of Leon en RHCP. Ook Nederpop van o.a. Herman Brood, Golden Earring, Bløf, Doe Maar en De Kik is altijd een succes.

Dus kom naar Café de Kleine Beurs voor een feestelijk avondje “KC40” en een muzikale reis door de geschiedenis van de “betere-pop-en-rock”

 

The Keytone Cops
Wouter Roelofsen: Gitaar + Zang KC40
Pieter Strobbe: Drums + Zang
Dolf Schinkel: Bas + Zang

 

Zaterdag 15 februari 2020
Café de Kleine Beurs
Hoofdstraat 38a - Hillegom
Aanvang: 21:30 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Repetoir

Bandleden

Posters

Hoezen

Persberichten

Setlist.fm

Soundcloud