Home
Nieuws
Muziek
Foto's
Wall Of Fame
Video
Pers
Contact

Nieuws
Repetoir
Bandleden
Persberichten
Setlist.fm
Soundcloud

 

Keytone Cops op 10 februari naar Café de Kleine Beurs in Hillegom

Cops Mania in de Kleine Beurs Zaterdag 10 februari spelen de Keytone Cops in Café de Kleine Beurs. Sinds hun spetterende Beatles-set op “Beats & Bulbs” vorig jaar 5 mei, leek de wereld veranderd. Het ondanks-hun-leeftijd-niet-onaantrekkelijke Cult-trio kan niet meer normaal over straat.

Laatst werden ze door gillende fans op fatbikes klem gereden bij Woninginrichting Raamsveld. “Hotel Flora kunnen we alleen nog boeken onder schuilnamen”, meldt Cops-drummer Pieter.

Frénk van der Linden gaat The Cops interviewen bij de KRO. “Frénk weet wat het is om BN-er uit Hillegom te zijn, hij móet die lelijke bloemetjes-bloesjes wel dragen om die opdringerige fans van het lijf te houden”, aldus Cops-bassist Dolf.

Op “X” bespreken wetenschappers de explosieve groei van Beatle-coverbands op het Poolse platteland. Freak Vonk wil onderzoek doen naar de paringsdans van het Androgyne Dahlia-aaltje nu op TikTok dansjes op Cops-muziek viral gaan. “Ik wist niet eens dat je op onze muziek kon dansen”, reageert Cops-gitarist Wouter hierop.

De Keytone Cops zetten voorlopig niks in de ijskast en gaan de “De Beurs” opwarmen met muziek van o.a. Queen, U2, Chris Isaak, The Eurithmics, Joan Armatrading en Blur. Daarnaast Nederpop van Golden Earring, Shocking Blue, Gruppo Sportivo en The Scene. Of er ook Beatles op de setlist staan…?

Dus sluit je socials, parkeer je fatbike op zaterdag 10 februari bij de Kleine Beurs en beleef de ultieme Keytone Cops Mania.

Zaterdag 10 februari 2024     

Hoofdstraat 38a – Hillegom    

Toegang: GRATIS

start band 21.30